OVER KaZa10

House of hapiness
Het gezicht achter KaZa10 is Kim Eberwijn. Gepassioneerd in mooie huizen, interieur en architectuur. Begin met mij een gesprek over interieur en ruimtes en we raken niet uitgepraat. Ik bruis van de interieurideeën. Ik ben dan ook altijd bezig met het mooier maken van interieurs. Zowel professioneel als thuis in mijn woning in Woerden.

Naast mijn passie voor interieur, heb ik door mijn marketingachtergrond ook een liefde voor het vervaardigen van content en fotografie. En weet ik hoe belangrijk de doorvertaling van de bedrijfsidentiteit is in het interieur. Als gecertificeerd interieurstylist en communicatiespecialist ontwerp, schrijf en fotografeer ik als freelancer over alles wat te maken heeft met wonen, architectuur en interieur. Waarom kiezen als dit werk goed samengaat en ik van mijn hobby mijn werk kan maken? Graag laat ik jou zien dat een mooi interieur in iedere ruimte en tegen ieder budget mogelijk is. Ik heb tenslotte maar een uitgangspunt: zorgen dat iedereen net zo heerlijk woont en werkt als ikzelf!

 

 

Kim Eberwijn (1982) – interieurstylist

Eigenaar KaZa10 gevestigd in Woerden

Leuk weetje: Tevens eigenaar van Kond de kathond, schrijver van het grappige boek ‘Kond, is het een kat of is het een hond?’ voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Kinderboek Kond, is het een kat of is het een hond?